Segíthetünk? 06 1 257-70-50

Szőnyegtisztítás

Nem árulunk el nagy titkot, ha megállapítjuk, mind a lakossági, mind a vállalkozói, közszolgálati szférában a legsérülékenyebb és legtöbb piszoknak, pornak és sárnak kitett „bútordarab” a szőnyeg. Éljen Ön házban vagy lakásban, vezessen egy korrekt irodát, a legtöbb port és piszkot a szőnyeg kapja. Ideális esetben évente többször érdemes szőnyegtisztításra szánni magunkat. Az iroda vagy a ház, a lakás tisztaságának legalább 50%-át a szőnyeg tisztasága adja! Ha szőnyegtisztítás kifogástalan minőségben történik, ha illatos, ragyogó tisztaságú szőnyeg a lakás vagy az iroda dísze, az jótékony hatással van mind a lakásban élőkre, mind azokra az ügyfelekre, akik megkeresik. Nem érdemes otthoni praktikákkal véget nem érő harcot vívni a por, a piszok és a folt ellen, nem érdemes a nehéz, óriási szőnyegeket cipelni, majd megelégedni félmegoldásokkal! A szőnyegtisztítás velünk egyszerűbb, mint valaha!

Miért?

  • mert cégünk 20 éve tevékenykedik ezen a speciális területen, és a szőnyegtisztítás minden megoldását ismerjük, legyen az gépi felszerelés vagy humán erőforrás!
  • mert a szőnyegtisztás gondja Önt csak addig terheli, míg leadja rendelését, onnantól mi háztól-házig 2 nap alatt vállaljuk a munkát!
  • mert a kedvező ár, udvarias diszpécser szolgálat, a szőnyegtisztítás teljes körű szolgáltatásai nem csak ügyfeleink megszerzésére, hanem hosszú távú megtartására is irányul!

Szőnyegtisztítás telephelyünk: 1171 Budapest, Péceli út 153., szőnyeg átvétele munkanapokon: 8-17 óra között (este és hétvégén egyeztetett időpontban), vagy kiszállással Budapest és környékén. A szőnyegtisztítás csak egy telefonhívásra van Öntől! Háztól-házig szolgáltatásunkkal kedvező áron 2 nap alatt elvégezzük a szőnyegtisztítást, mindezt profi logisztikai és szakmai megoldással biztosítjuk mindenki számára. Ne feledje a képletet! Szőnyegtisztítás = kedvező kiszállási díj + profi módszerek + felkészült szakmai hozzáállás!