Segíthetünk? 06 1 257-70-50

Szőnyegtisztítás – csak Önnek!

A szőnyeg a lakás és az iroda ékessége. Egy pöffeszkedően elterülő kávé vagy ételfolt nagyon illúzióromboló lehet, főleg egy olyan intézmény esetében, amely egyébként komoly hangsúlyt fektet a tisztaságra. A szőnyegtisztítás során a legkülönfélébb foltokkal szembesültünk már, így Önnek nem kell aggódnia azon, hogy olyan feladat elé állít bennünket, amit nem tudunk megoldani, kitisztítani. A szőnyegtisztításban egyszerűen nem ismerünk lehetetlent! Olyan modern, de ember –és környezetbarát tisztítószerek állnak rendelkezésünkre, amelyek minden folttal, szennyeződéssel megküzdenek!

Szőnyegtisztító Budapesten

Budapest hatalmas város, és mint ilyen rengeteg céget, intézményt tart el. A szőnyegtisztító Budapesten frekventált helyen található, ahova bárki elhozhatja tisztításra váró szőnyegét, legyen bármilyen anyagból, és tartalmazzon bármilyen szennyeződést. A szőnyegtisztító Budapesten az Írisz utca 11 szám alatt található. A szőnyeg átvétele munkanapokon 8 és 18 óra között történik, ám eseti jelleggel, előre egyezetett időpontban este és hétvégén is lehet szőnyeget leadni. Ám valójában a szőnyegtisztító Budapesten csak egy telefonhívásra van mindenkitől, mert ebben az esetben csupán 2 nap szükséges, hogy elvégezzük a szőnyegtisztítást. Egyszerűen, könnyen, hozzuk-visszük szolgáltatással!

Szőnyegporolásra is szükség van!

Téves nézet az, hogy elegendő szőnyegtisztítás helyett az otthoni szőnyegporolás. A szőnyegporolásra szükség van ugyan, de ezzel nem kerülnek eltávolításra a foltok. Az otthoni szőnyegporolás sohasem lesz olyan hatékony, mint amit szőnyegtisztítónkban speciális gépekkel végzünk. Nincs olyan intenzitású, nincs olyan hatékony. Nem kerülnek eltávolításra többek között, az emberek ezrei életét megkeserítő háziporban található poratkák. Amelyek köztudottan felelősek az allergiás megbetegedésekért. És igazából szörnyű érzés lehet az, ha valaki az otthonára allergiás! Ezért első számú fázisa a szőnyegtisztításnak a szőnyegporolás!

Függönymosás – minden ablakra tiszta függönyt!

A legtöbb háziasszony számára a függönymosás óriási feladatnak számít, mivel a hatalmas függönyt nehéz mozgatni, ráadásul nem egy esetben olyan anyagból készült, amelyet nem szabad mosógépbe tenni. A látogató a lakásba való belépéskor a függönnyel, szőnyeggel szembesül legelőször. Ezeknek a tisztasága adja a lakás egészének tisztaságát, ékességét, díszét. Cégünk az összes létező anyagból készült, és bármilyen méretű függöny mosását, vasalását és gőzölését vállalja. A függöny mellett fontos kelléke az ablaknak a sötétítő. A függönymosás hasonlóan a szőnyegtisztításhoz speciális mosószerrel és módszerrel, de biztonságosan történik!