Segíthetünk? 06 1 257-70-50
Szőnyegtisztítás Budapesten

Szőnyegtisztító szolgáltatásunk Budapest frekventált helyén található telephellyel rendelkezik.

tovább olvasom
Szőnyegtisztítás technológiái

Létezik száraz és vizes szőnyegtisztítás. Bár mi a vizes szőnyegtisztítás technológiáját alkalmazzuk, érdemes néhány szóban beszélni a száraz technológia működéséről.

tovább olvasom
Szőnyegtisztítás háztól-házig

Szőnyegtisztítás háztól-házig egy olyan speciális szolgáltatásunk, amellyel szeretnénk levenni ügyfeleink válláról annak terhét, hogy a szőnyeg szállításával bajlódjanak.

tovább olvasom
A szőnyegporolás az első lépés

A szőnyegporolás az első fázis.Mindenképp szükség van rá. Nem csak azért, hogy a mosás előtt a lehető legtöbb szilárd szennyeződést eltávolítsuk, hanem azért is, mert legyen akármilyen gondos háziasszony a porszívózás a poratkák eltávolítására nem elég.

tovább olvasom
Tisztítás professzionálisan

Itt megtudhatja, miért érdemes szakemberhez fordulni problémájával. Az otthoni szőnyegtisztítás minden esetben csupán félmegoldás.

tovább olvasom
Minőség egyenlő legyen a teljes körű tisztasággal

Ha szőnyegtisztításról van szó, jogosan várják el megrendelőink, hogy a minőség egyenlő legyen a teljes körű tisztasággal.

tovább olvasom
A szőnyegek foltkezelése, előkészítése

A szőnyegen – mivel életterünk közvetlen közelébe helyezkedik el, közvetlen fizikai kapcsolatban állunk vele – a legkülönfélébb foltokkal találkozhatunk, mint az étel, ital, állati testnedv, gépjármű olaj, vegyszer, így a foltkezelést igen nagy hozzáértéssel kell végezni.

tovább olvasom
Szőnyegtisztítás – csak Önnek!

A szőnyeg a lakás és az iroda ékessége. Egy pöffeszkedően elterülő kávé vagy ételfolt nagyon illúzióromboló lehet, főleg egy olyan intézmény esetében, amely egyébként komoly hangsúlyt fektet a tisztaságra

tovább olvasom